2007-10-09
 21:10:58

Den bästa dagen i mitt liv?

Igår fick jag äntligen det svar jag längtat efter hela sommaren... Jag har fått jobb i Hemsedal! :D
Alltså det är inte ofta jag gråter. Men igår när ja fick beskedet så började ja lipa som fan. Var så jävla glad.. Kan inte beskriva... Tror ingen riktigt fattar heller..Detta är det ända jag velat sedan år tillbaka.. Har känt att mitt liv inte har nån mening och att jag snart skulle bryta ihop om allt fortsatte som de alltid varit.. Visste att ja skulle behöva en ordentlig förändring på tillvaron om ja skulle orka. Har inte sett något som helst intresse i att varken plugga eller jobba på ett vanligt jobb.. Jag har ju gjort det ändå. Men mina dagar har sett lika dana ut för länge.. Hände inget kul. Det ända jag verkligen liksom längtade efter var att flytta till norge.. Och nu har min önskan slått in....

Ja åker den 15 Nov, börjar jobba den 19:e. Ville väl egentligen åka upp tidigare men måste säga upp mig och vill gärna vara hemma nån vecka innan jag åker också och bara göra ingenting... Åh.. :)
Sen kommer jag itne hem igen förens tidigast 5:e maj...  OM jag känner att det fortfarande är Hemsedal som gäller för mig blir det sökert nån säsong till.. För som sagt så länge ja inte ser de minsta intresse i att plugga vidare kommer jag inte fundera på de... Vill bara leva livet nu och göra sånt ja tycker e kul på dagarna.. Och speciellt umgås me folk som e likadana som en själv..

Så är de... Är så jävla lycklig för tillfället. Kommer inte ihåg sist ja var så här glad...

Ha de bra alla, för de ska jag ha