2009-10-30
 23:53:46

Snart

Ja, nu vill jag flytta till vårat riktiga boende.. Trivs jättebra här på mölla inget fel på boendet. MEN, det är en person här som jag inte klarar av länge. Kommer liksom räcka och bli över med att behöva träffa honom på jobbet varje dag. Ja så är det med det.
Annars så är allt likadant som det var igår. Jobb hela dagen, var väl hemma vid åttatiden så hann iallafall se lite på idol. De blev lite mer helgkänsla då med en gång..
Det är btw riktigt kallt här uppe nu. Visst gillar jag när de är kallt så dom kan spruta snö, men nån måtta får det faktist va på minusgraderna! Usch.
Lite skönt med lördagar ändå, börjar inte jobba förens tio då. Alltid skönt att få lite extra sovmorgon:) Och om det mot förmodan skulle hända att vi slutar i tid imon så ska vi iväg till Therese på kvällen å ha en liten myskväll med god mat å film. Hoppas på det.. Är liksom glad för dom lediga stunder man har när man har annat att göra än att sitta på mölla å kolla Discovery.


Börjar bli en del snö nu. Snart, snart får man stå på ski igen!

2009-10-29
 21:57:32

De här gör mig glad:)

2009-10-29
 21:37:51

Sesongåpning!

Den 7:e November istället för den 13:e Nov!! Oj vad vi fick mycket att göra helt plötsligt när vi fick reda på det... Men men, de är kul att dom öppnar, även om jag kommer jobba varenda dag ändå. Får väl glädjas åt att de kommer upp lite fler folk nu när öppningen blev flyttad. Alltid kul, OCH att jag byter boende på måndag eller tisdag. Himla skönt!!
Har förövrigt jobbat i nästan 12 timmar idag. Antagligen blir morgondagen likadan. Lägga in varor, prismärka, larma.
Packade upp Nikita idag, blev kär i en ny jacka. Men, om jag ska ha den behöver jag nya byxor också. Känns dyrt. 6500 typ. Nej, de är nog alldeles för mycket pengar:(
Nu får jag nog ta å hoppa in i duschen så ja kommer i säng i tid.. Godnatt

2009-10-27
 19:59:37

Spinning.

Ja nu kom vi precis hem ifrån ett spinningpass. Sjukt jobbigt, men ganska kul att alla följde med på det! :) Ja, de va nog inte riktigt min grej egentligen, gillar boxen mer. Men detta tog på benen så de kommer nog bli nåt mer pass iallafall. 
Ja annars har de inte hänt mycket roligt här uppe. Varit ledig i två dagar och inte gjort nånting vettigt. Eller vi var nere i stora staden Gol igår å kollade runt. Väldigt inspirerande.  Fick köpt mig en svensk skvallertidning, de gjort kvällen lite bättre. Inte ofta det är roligare att jobba än att va ledig. Men just nu är det så. Då går dagarna lite fortare iaf. Men snart, snart kommer alla andra roliga folk upp. Å snart öppnar backen!
Hejhopp nu blir det matlagning.
2009-10-25
 20:33:22

Ångest!

Igår blev det ett fylleslag. Blev förfest här på mölla med tacos och Karsten på dvd. Haha, så sjuukt kul!  Ja, sen blev de mer vin. När vi gick upp till oxen va nog allihopa lagom berusade. Kände mig inte så full när ja gick dit men sen slog de till ordentligt. Usch. Ja var ju dum å berättade för marcus vem mitt span var efter några för många glas. Usch så dumt av mig. Nu kommer jag få höra detta heeela tiden! Blääh. Sen tror jag nog att han snäll å inte berättar något för personen i fråga men ändå. Men shiiiieet va snygg han är på tal om det. ÅÅH.
Om man bortser från det så va kvällen igår iallafall riktigt kul.
Idag har det dock inte varit lika kul. Usch va bakfull jag har varit.. Fortfarande lite huvudvärk. Åldern som börjar ta ut sin rätt kanske? Haha.
Nu ska jag ta å kolla lite på teve å försöka förtränga min ångest från gårdagen... Hejhej

2009-10-23
 22:36:09

Fredagsmys

Blev en längre arbetsdag än vanligt idag. 8-18, men alltid skönt när de trillar in lite extra timmar här å där. Hoppas på en bra lön så ja kan ta å köpa mig en ny jacka ju. Fixade ett par nya jeans idag! När ja höll på å packa upp varor häromveckan hittade ja ett par nikitajeans med ett litet hål i på baksidan av vaden typ. Å de går ju liksom inte å sälja, sen såg jag att dom var i min storlek. Dom satt såklart perfekt. Fick dom för 200kr, ordinarie är 1300kr. Ganska okej tycker jag:)


Annars händer inte mycket! Vi sitter å har lite fredagsmys just nu. Dippar grönsaker, dricker lite vin. Va så sjuuukt godissugen innan idag så behövde detta kände jag. Imon blir det FEST. Ne, inte direkt men kanske lite fylla och förhoppningsvis lite annat folk än dom jag bor med å jobbar med å umgås med nästan dygnet runt. Har ju även en liiiten förhoppning om att en viss väldigt snygg person ska vara ute imon! Haha.. De blir i vilket fall alkohol och carsten på dvd hos mackan imon till att börja med. Sen får vi se om vi är sugna på att gå ut. De är ju nån höstfest på oxen/stavkroa imon också..

Ne nu blir de lite mer tevetittande och snart sängdags. Blir nog en hektisk dag imon på jobbet. Hadee

2009-10-21
 22:59:07

Internet är tillbaka!!!

Wiiiiii. Jag är glad. Nu har vi äntligen internet på Mölla! Så nu slipper jag åka in till byn så fort man ska kolla nånting.. Liksom man vänjer ju sig fort vid att alltid kunna kolla upp allting på internet åsså har man inte kunnat göra de nu.. Å eftersom ja har sjukt lite pengar kvar kan de va skönt att kunna gå in lite oftare å kolla upp saldot..
Jaja. Igår va vi ute å railade. Vi satte upp en box uppe i backen å lekte lite. Ja är ju en total nybörjare på sånt så de gick la inte direkt bra. Men ja ramlade inte iaf. Eller jo, när ja landade en gång högg skidorna men inget allvarligt.. Jocke tog lite kort å på dom ser de ju ändå ganska stabilt ut, så ja kan ju låtsas att ja kan åka. Haha..

Annars ser allt ut som vanligt, jobb å träning typ.. Å lite lite virkning...
En kul grej har jag dock att berätta. De e så att de finns en kille här uppe som jag tycker ser sjukt bra ut, tycker dagarna blir mycket roligare när man får kolla på honom ibland liksom. :P Till de roliga; Jag pratade med Linn innan och hon skrev att hon visste en kille som hon tyckte ja skulle satsa på. Då visar de sig att de var han. Haha, jag har aldrig sagt ett ord till nån att ja tycker han är snygg, så hon träffade ganska rätt där:P Hon vet nog ganska bra vad jag har för kill-smak;) Så jag får väl ta å försöka satsa lite där nu då. Är ju dock sjukt dålig på sånt men:S

Ne nu ska jag ta å nana lite. Blir antaligen en lång dag imon också, massa varor har jag att lägga in.. Men jag tycker de e ganska kul så dagarna går trots allt fort:)





2009-10-19
 17:20:16

Update

Ja, de här me bloggen har liksom kommit lite i andra hand nu.. Men snart, snart blir de nog eget internet.. 
Det har iallafall varit en bra och hektisk helg. Vi öppnade shopen med stor rea. Massor med folk och en bra försäljning! Mycket jobba har de ju som sagt blivit. Men idag har vi varit lediga. SKÖNT. Har fått massa uträttat. Handlar köksgrejer till mölla. Blev visst lite dyrare än vi trott.. Notan slutade på 1700 kr. uuh. Men de gör ju inget. De är ju skistar som betalar;) Sen gick vi även in å köpte ett våffelgärn på expert, de tyckte vi att va viktigt att ha. Haha.. Så hoppas att skistar inte avskedar mig nu när dom ser att de är ja som godkänt köpet. Hahaa.
Har även hunnit va inne på banken och finally tjatat till mig ett  riktigtVISA kort!! Efter ett år. Känns skönt. Nu är de peppes som gäller med lite gratis surfande. Ikväll box förhoppningsvis. Usch hittade en jacka idag på Hemsedal Sport också. Jätte cool. En sån där jacka som Della skulle sett som jätteful. Haha. Så de e klart att ja tyckte den va sjukt snygg;) Får se om den finns kvar när lönen kommer, isf köper jag nog den!
Ursäkta för ett rörigt inlägg. NU blir de hem och byta om inför box. Hejhej
2009-10-10
 19:37:58

Längesen sist!

Ursäkta mig. Men jag har inte haft nån tillgång till internet denna vecka.. Mackan var snäll å lät oss sitta hos honom en kväll å kolla lite granna. Nu sitter vi på Peppes Pizza å snyltar på nätet;)
Veckan som gått har varit riktigt bra. Jobb varje dag med städning och upppackning i butiken. Känns bra att komma igång igen! Har även snöat en del här uppe. Såå härligt! Å verkligen vackert här. Jag blir alltid lika glad när ja kollar ut genom fönstret å ser på bergen..
Men men, igår va de middag för alla ansatta i skistar. Jätta mycket god mat å gratis dricka:P De va inte fel! En himla kul grej för er som brukar va i ransäter också. Han som spelar trummor i Tones Orkester var där å spelade på kvällen! Jag blev helt ställd å behövde ju kolla att de va honom å de va de ju. hehe.. Världen är liten!
Idag har vi hjälpt till uppe på fjellkafeet å målat stolar. I utbyte kommer vi få gratis mat där under säsongen. Helt okej tycker jag! Och till det bästa av allt!! Detta kafeet ligger ju på fjellet som namnet säger, så vi tog med oss skidorna och åkte ner när vi jobbat klart!!! Fyfan va härligt de va:) Kankse inte mega mkt snö, men på vissa ställen va den jätteskön! :D Men konditonen är ju verkligen inte var den har varit. Helt slut va vi när vi kom ner.. Men de va de värt:) När vi kom hem satte vi upp en bänk på baksidan av huset å railade lite också. Eller ja, Jocke railade jag gled mest över å såg ut som en idiot;)
Har desvärre inte blivit några bilder alls, fy på mig.. Ska bli bättre på detta. Vi ska upp till fjellkafeen imon också så då ska ja försöka ta några kort!
Nu blir de fotboll. Hej på er!

2009-10-04
 10:33:53

Nu är de dags för mig att byta land

Jahaja. Dålig update, inte haft nån ork att skriva. Men nu sitter jag här å känner mig redan lite stressad. Ska aldeles strax packa ner alla grejer jag spridit runt här. Inte så mycket ändå, för att vara mig! Måste försöka äta lite mat också.. Sen siktar jag nog på att komma iväg runt två tiden, då e ja uppe i någurlunda tid. Eller ja, borde va uppe runt tio. Hyfsat tidigt, hinner bädda sängen å ta in dom viktigaste grejerna från sängen innan de e dags att sova iaf. Vet inte riktigt hur mycke av mina grejer ja ska packa upp. Ska bara bo på Mölla tillfälligt. Får la fråga Marcus imon så ja vet. Nu vill jag inte leva i mina resväskor mer! Det är en konstig känsla ja får av detta. Hemsedal har alltid varit som mitt andra hem, så på nåt sätt känns de bara som om jag ska "hem" å jobba. Inget konstigt med det. Men det är samtidigt så tråkigt att lämna alla mina underbara i Alingsås. Jag tänker på er å ska verkligen försöka komma ner å hälsa på er.
Emmelie, min Böööphe! Jag kommer sakna dig massor, å din lilla BusOnge. Å nu sitter jag här å byter ut u:n för mig själv. Froser, Rompa, Ploppen. Hahaa.. De kommer gå fort till vi ses igen.
Å Della, ja tänker på dig också, hoppas att ditt illamående går över snart så du kan få börja njuta av din gravititet istället!
Å Lena, jag har snöat in mig på vrkningen nu, fick ta upp min mössa då ja märkte att den blev för stor men nu har ja kommit på "tänket" så nu jävlar:P Pussa Jonathan ifrån mig!

På tal om nånting annat. Fick ett mms av patrik igår morse. Cola, min älskade älskade katt. Min favorit. Hade kommit hem!!!! Jag hade tappat hoppet helt om honom och var helt säker på att räven varit framme... Men det visade sig vara fel och gelt plötsligt stod han där å va kelsjuk!! Åh, nu vill jag hem å gosa med honom:( Å skälla på honom för att han varit borta i flera månader utan att säga till oss! Han verkade visst vara helt frisk förutom lite ont i ena benet och lite mager. Jag undrar verkligen vad han haft för sig hela sommaren..??

Ne nu ska jag ta tag i de här å börja göra mig iordning för färd. Så nästa gång jag uppdaterar sitter jag i mitt kära Hemsedal.
2009-10-02
 07:36:17

Fredag

Ja här sitter jag å sitter. Försöker vakna, för det är jag inte än. Ska vara hos Della om 30 min så kan gott sitta här i värmen en stund till. Jag är trött. USCH. På måndag ska jag börja gå upp tidigt igen. Hur kommer det gå undrar jag..? 

Igår var jag hos Lena på kvällen. De va jättemysigt att träffa dom lite mera liksom. Vi satt mest å pratade men hon lärde mig även hur jag virkar. Så nu ska jag bli mössvirkare nr1! Haha. Ne, men jag kan ju alltid försöka. Får la se hur min första kommer se ut egentligen. Kommer kankse att åka in till Gbg senare å handla kött i nån billig affär, där fanns också nån billig garnaffär så de skulle ju va perfekt! :)

Ne nu får jag nog ta å borsta tänderna. Hejdå hejdå