2011-02-28
 00:44:51

Jag längtar till våren!




Jag börjar få vårkänslor i kroppen :)

Ser fram emot våra sköna häng i trädgården med bra musik, grillning och sschteeeeeek i solen.
Snart är allt de där här.

2011-02-28
 00:31:44

Tjaalalaaa

Du gör mig glad :)
2011-02-24
 10:31:23

. . .

Glädje.

2011-02-11
 12:24:19

Brogården

Jaja.
Glädjen varade la inte sådär himla länge över mina knän. För nu har de dragits ut igen. Hmm.. Och jag är halt och svullen som på den gamla goda tiden. Jeje. Lätt värt det ändå. NU har jag fått hoppa mina hopp och blivit glad.. Så thats it. TUR att jag jobbar hela tiden i några veckor framöver nu då. hehe....

Annars så e jag faktist himlans glad!
Fick erbjudande om lghvisning på en sjukt fin lgh! Så nu hoppas jag bara att Emmelie är ledig så hon kan gå på den åt mig.. Tänk om.. Åh, de hade varit nice. Min egen nyrenoverade lägenhet..... Drömma kan man ju iaf. Sen får vi se.

2011-02-08
 18:16:51

Ett litet hopp.



Jag är glad.
Jag har fått tillbaka min skidåkarglädje!
Jag har hoppat. Jag har snurrat. Jag har satt 360.
Jag fick en adrenalinkick.
Första gången jag hoppar på över ett år.....

Trodde mina dagar i parken var över. Har haft ont i mina knän fram och tillbaka hela tiden. Känt mig osäker och rädd. Men igår. Då kändes allt som vanligt igen. Som om jag aldrig hade skadat mig.

Jag satte fart mot hoppet och insåg att jag likagärna kunde testa snurra. Skulle de gå dåligt så skulle det göra det i vilket fall. Då kändes det bättre att ha testat.. Och de gick. Bra!
Jag är stel i mina knän idag, men det är så värt det..
Sjukt peppad. Kankse lite för peppad dock.. Ett litet snedsteg och min säsong kan va över. Men hellre att jag haft några sjukt bra dagar än bara några halvbra..
Jag tror jag ska försöka mig på en 540 nu. Eller ? Jag vet inte om jag vågar. Men om jag hade klarat det hade jag varit nöjd sen... Då kunde jag leva på det resten av säsongen.
Så vi får se...