2009-09-30
 23:57:02

Back in town

Bilen och jag var färdigpackad vid elva i morse. Hoppas jag fått med mig allt, blir alltid lika nojjig över att ja glömt nåt viktigt.. Lär ja märka ganska snart isf.
Varit duktig idag, åkte direkt till gymmet när ja kom till alingsås. Hade ju ändå inget bättre för mig. Sen ville Emmelie gå på danspasset på eftermiddagen så bokade in mig på de också. De va riktigt kul idag, lite nya låtar och nya steg. Gillade dom nya låtarna:) Men så mycket mer än de har inte hänt idag.
Imon blir de att åka till systemet å handla upp sig lite inför Norge. Sen på kvällen ska ja träffa Lena. Blir ju liksom sista gången på några månader.. Aja, gonatt

2009-09-29
 23:05:23

Packa, packa, städa

Tvättat bilen in och utvändigt. Fyllt på spolarvätska, kylarvätska och motorolja. Rosten är övermålad, ser inte så bra ut men betydligt snyggare än innan. Vinterdäcken är på, däcken pumpde. Skidor, pjäxor och tillbehör ligger i bilen. Resten är färdigtpackat, ska bara lastas in i bilen.  Lagat middag. Sytt in ett par byxor.
Ja jag tycker iallafall ja hunnit med ganska mycket idag.

Nu är jag trött och ska alldeles strax sova. Ska lägga in den sista tvätten i tumlaren så att allt är klart tills imon. Sen bär de av mot alingsås igen. Tänkte att ja skulle hinna träna imon, annars kommer ja få såå dåligt samvete..
Godnatt
2009-09-28
 22:49:12

Småland

Ja, nu har ja pratat med Marcus. Så nu är det bestämt, jag börjar jobba i Hemse på måndag!! Så just nu sitter ja hemma i Småland. Behöver packa alla grejer, tvätta bilen invändigt och utvändigt, byta däck, fixa en söndrig lampa. Ja sen blir de väl att åka till Alingsås igen å vara där dom sista dagarna!
Var i Gbg idag föressten me Della. Hittade en del fina baströjor som ja verkligen behövde. Köpte också en jättefin klännning. Kanske ingen ja kommer använda så mkt, men på nyår kan den ju va fin iaf:P
Usch va ja känner mig stressad, men ikväll blir de inte att göra så mkt mer. Ska kolla på en skidfilm så ja får ännu mera skidsug. Sen blir se sängen så ja orkar upp tidigt imon å göra allt som ska göras..
Hejpåer
2009-09-28
 10:23:01

Måndag

Nu e de dags för mig att kliva upp.. Äta lite å sen iväg till gymmet är planen. Efter de vet ja ju inte riktigt vad som händer, beror på om Marcus ringer eller ej.
Känner mig lite stressad. Ska hinna med att hälsa på mina kusiner, Moster Lena, Shoppa allt ja behöver inför Hemse, Hämta skidgrejer i Småland, träffa morfar. Sen till helgen har jag också massa saker att göra. Fredag blir de barnmorskan med della, å lördagen oriflamevisning. Jättekul när de händer saker men just nu vet ja inte riktigt om ja kommer hinna med allt.. Jaja, de låter jag tiden utvisa. hej
2009-09-27
 21:54:14

Bra kväll

Igår vaknade jag med halsont å lite frossa så de blev ingen träning som tänkt. Tog de istället väldigt lungt hela förmiddagen. Åkte senare till Della å hängde där.
Vi åkte senare hem till Malin i Bollebygd på en liten fest. De va himla kul att träffa henne igen! Å ja hoppas så himla mycket på att hon får jobb i Hemsedal! Vi stannde dock inte så länge, kände liksom att de inte va jättekul att va där när vi va nyktra å alla andra va fulla.. Istället åkte vi vidare till Gråbo å träffade en vän till mig som ja inte träffat på jättelääänge! De va himla roligt tyckte jag. Alla där va trevliga å underhållande:P

Idag vaknade ja ganska tidigt för att vara mig. Kvart över nio utan nån väckarklocka. Men ja tycker de är skönt att ja vänt tillbaka på dygnet någurlunda nu iaf. Blev även idag en slappismorgon, tycker de e så skönt att bara sitta å kolla internet å dricka kaffe i lugn å ro. Sen drog jag iväg till Dellpell en liten stund å hämtade lite grejer ja glömde där igår. Senare blev de ett danspass med Bööphen, kändes inte alls lika jobbigt idag. Vilket kanske är bra? Borde väl betyda att min kondition blivit lite bättre?

Jaja, nu ska ja ta å kolla klart på den dubbade filmen på fyran. haha känns såå dåligt när dom gjort så. Hejhej
2009-09-25
 20:18:55

Helg

Fredag igen. Å har gått en vecka sen träning och GI-mat började. Änsålänge har de gått bra, saknar brödet å pastan väldigt mycket men de går att stå ut ändå.
Har grym träningsvärk i mina ben sen gårdagens box-pass, men gick till gymmet innan ändå. Tänkte att träningsverken skulle försvinna lite, å möjligen gjorde den det lite lite grann.

Imon blir de antagligen träning på morgonen å sen hem till Della. Hon å jag ska ju till Malin på kvällen på en liten tillställning:) Så tanken är att ja ska kolla igenom Dellas garderob efter nåt fint:P
Ne nu började Idol igen så får gå. Haade
2009-09-24
 23:12:39

Bad news

Eller ja.. Både och liksom. Känner mig sjukt kluen inför detta...
Min chef skickade ett mail till mig angående när jag skulle börja i Hemsedal. Hade räknat med i början av november.. Han skriver att startdato blir den 5:e Okt. Antar att han skrivit fel å frågar givetvis om han skrivit fel månad.. Fick svar nu ikväll..
Nej, det hade han inte gjort.. Planerna är att butiken ska öppnas i mitten på oktober och därför behöver dom någon erfaren innan öppning.. Klart jag blir smikrad av att dom vill ha upp mig, betyder väl att jag jobbar bra.. Men 5 okt?? De är inte alls långt kvar till dess.. ÅHÅHÅH. Jag älskar att va i Hemsedal, de är ju typ mitt andra hem å mår jättebra av att vara där..
Men just nu mår jag så bra här i Alingsås å har så himla roligt på daganra här.. Å att ja kommit igång med träningen nu också, de är stort för mig.. Så ska ja åka iväg mitt i när ja är som mest peppad.. :S
Samtidigt, ja har inte mycket pengar.. Att få jobba nästan hela Oktober skulle verkligen min ekonomi tycka om..
Han kommer ringa på måndag för att få ett slutligt besked av mig.. Jag ska se om jag kan komma i slutet av den veckan istället, de e ju bättre än inget iaf.. Sen är det ju faktiskt så att i November blir det oftast väldigt liiite jobb. Så kanske kan ta ledigt nån vecka eller byta med folk så att ja kan va i Alingsås liite mer...
åh. Ne ja får nog sova på de här lite nu...

2009-09-24
 12:53:12

Torsdag

Igår va en mysig och lugn dag. Började med babybad! Kul å se Ebba när hon e så glad:)
Sen åkte ja iväg till Jula å lämnade in min bilstereo som varit sönder ett tag. Fick en ny med engång, de kändes bra! :) Så nu kan jag äntligen lyssna på bra musik igen å inte bara skitradio.
Åkte hem till Bööphen sen å lagade GOD mat. Shit, värsta lyxmaten. De blev sallad med fetaost, gräddsås med vitlök, champinioner och ost, å kött till. Åh, de kommer jag definitvit laga igen! Blev även lite tid till en ansiktsmask och nagelmålning.

Idag har jag egentligen ingenting planerat, ska kanske skynda bort till Della nu å säga hej. Måste ändå in på maxi å kolla lite. Sen blir de ett boxpass ikväll. Bööphen ville inte med men vi ska gymma tillsammans imon.
Yeye, nu får jag väl åka iväg då. Hejhej
2009-09-22
 22:12:47

Höst

Idag har verkligen höstvädret kommit. Usch, regnat eller iallafall vart mulet hela dagen. Började även blåsa storm nu på kvällen. Inte kul. Man blir ju så deppig å vill inte göra nånting förutom att ligga inne å kolla på teve å äta massa godis.
Men, eftersom jag äter efter GI blir det inget godis för mig. Så istället för att ligga inne å deppa åkte ja å Böööphen å tränade lite. Usch va jobbigt de va idag.. Igår gick de okej, men idag kunde ja knappt gå upp för trapporna efter träningen. Fy. Kan nog iofs bero på själva dieten också, de sägs att dag 3 å 4 kan vara ganska jobbiga..
Så imon blir det vila. Kanske ska med på babysim. Hah, kan ju va kul. Ska även försöka komma iväg till Jula å lämna in min bilstereo som är sönder. Börjar bli sjukt frustrerande att inte kunna lyssna på nån bra musik i bilen!!
Var föressten även hos Lena en snabbis idag å hämtade en cykel mamma hade med sig hemifrån. De va kul å träffa lille jonathan, som har börjat bli riktigt stor nu!
2009-09-21
 14:27:49

Medlem

Japp, idag har jag varit å blivit medlem i hälsostudion. Så nu jävlar ska ja bli fit! Haha.. Ja vi får väl se hur de går men känner mig iaf sjukt peppad. Vi var på Dansmix igår, jättekul. Å de va verkligen lagom med 30 min när man är så otränad som jag är;) Efter ja skrivit på avtalspapprerna idag sprang jag en snabbis på bandet bara för att göra nånting. Ville inte trötta ut mig själv för ska iväg å få ett personligt program i eftermiddag. Hoppas på att Emmelie också kan komma med.. För vi kommer ju träna med varandra en del å då e de ju bra om vi har samma program, eller det är ju i vart fall roligare! Usch dyrt som fan är det, men de e de la värt.. Jag tror att de kommer bli jättekul å ser verkligen framemot att man börjar känna och se resultat!
Nu blir de lite lunch. Slänger in lite bilder från dagarna som gått:)


En söt Ebba

Å en söt Bööphe








God mat i Fredags!





Vi myser lite å kollar skvallertidningar

2009-09-20
 11:36:02

Nu jävlar!

Ja nu e ja sjukt peppad på att lyckas med den här GIgrjejen. Tror faktist de kommer gå bra för man får ju äta massa med god mat ändå. Ska iväg å träna med Emmelie ikväll, dansmix. Hoppas de inte är för svårt bara:P Sen på måndag har jag möte å ska väl förhoppningsvis bli medlem i hälso. Jag behöver det, så ja kan komma igång med träningen...  Jag tycker ju de är kul vanligtvis med gym men det kommer bli ännu roligare nu när ja har Emmelie att träna med! :)
  Nu har jag suttit här ett bra tag å slappat å ätit frukost så funderar på att ta mig en liten promenad innan jag ska åka iväg till Emmelie..
2009-09-19
 09:38:50

Lördag

Ja nu har jag varit dålig på att uppdatera. Har liksom inte haft tid till att sätta mig ner någon längre stund.

Della var hos mig i Småland å hälsade på i veckan, de va riktigt kul. Vi gjorde väl kanske inte något speciellt men de va kul att få leka lite med henne:) Ja, å sen på torsdagen bar det av mot Ullared å shoppa lite. Hittade en ny höstkappa. Riktigt gosig. Längesen ja köpte nån ny jacka så de kändes bra. Sen blev det Alingsås. Släppte av Dellpel å åkte till BöööPHEn å hälsade på henne å Ebba. Oh vad hon växer lille Ebba, hade blivit jättestor:)
Fredagen blev en dag med saker att göra hela tiden.
      Emmelie har ju hållt på med GI en period nu å de har gott kanonbra för henne så igår började jag också. Vi gick till gymmet å tränade lite å var duktiga. Sen åt ja efter Gi hela dagen. Fuskade på kvällen med vin å nötter. Men meningen var att ja skulle börja på riktigt idag. Så nu ska ja snart ta å äta en omelett. Får la se hur de kommer å gå. Emmelie säger att man blir väldigt trött efter några dagar efter att man inte äter nått socker. Jaja. Tror att vi ska ta en långpromenad bort till Della sen å lämna hennes mopp hon glömde i min bil. Sen vet ja inte riktigt vad som händer. Ska väl antagligen bort till mormor idag också för de är där ja ska bo när ja är i Alingsås nu i höst. Imon ska vi gå på ett danspass, kommer bli intressant. Ja har bokat in ett möte på måndag med hälso för att prata om att bli medlem, men måste ju se om de finns nån möjlighet till att frysa medlemskapet mellan december å maj.. Onödigt att betala i alla dom månaderna när man ändå inte är hemma..
     Nu gick Böööphen in å duschade å jag ska väl ta å göra min omelett. Haade
2009-09-14
 13:21:51

Här ser det mest ut som det brukar....

Ja just nu sitter jag i köket/badrummet. Hmm hur går det ihop? Jo men om man känner min mor så förstår man nog att det är renovering på g igen.. Väggen mellan toan å köket är nu borta och även väggen mellan mitt gamla rum å vardagsrummet. Så kan de va. Nu ska vi visst iväg till tippen med all bröte. De blir ju en del. Hoppas på att ja hinner tvätta min bil innan jag ska iväg å hämta Dell också. Dom har köpr ny högtryckstvätt så då e de ju lite roligare. Heh.. Jeje.



2009-09-13
 23:32:19

Gårdagen

Gårdagen blev lyckad! Jag å Linnea satt å hade en väldigt lugn förfest men vi lyckades med vårat mål- att bli fulla. Haah. De blev pizza och lite ölspel. Sen bar det av till Sigges. Ingen av oss tyckte vi va så dragna men det visade sig att vi visst var det. Men ja, de va riktigt kul där iallafall. Idag har dock inte varit lika rolig, har inte varit ute på evigheter och min kropp ville inte riktigt vara med. Men nu mår jag bättre. Usch förr kunde jag ju dricka massor utan att bli bakis, jag börjart väl bli gammal eller nåt.
Gunda var här när jag kom hem å hade med sig tårta. Åh så god den var! De och pizza har varit min mat idag, nyttigt..
Åh imon kommer FIR (Della) hit:D Så kuul!
2009-09-12
 15:44:46

Sigges Loge

Ja ikväll bär det av till Sigges. Har inte varit där sen hmm, året ja tog studenten eller nåt sånt. Så de ska faktist bli riktigt roligt! Scotts är där å spelar så de kommer nog mycke folk också! Först blir lite mys-förfest hemma hos Linnea med mat å vin. Kanske att Malin skulle till Sigges också, de skulle ju va himla kul:) Jaja, nu ska jag ta å slänga på mig lite kläder å snart åka.. Haade
2009-09-11
 00:23:34

Falkenberg & Ullared

Idag blev det en tur ner till Falkenberg å lämna våra soffor vi haft i vardagsrummet. Dom står nu i stugan å de blev jätte fint! Efter det åkte jag å mor förbi Ullared. Jag va så shoppingsugen å behövde lite nya småsaker, så de va kul att få gå i affärer igen efter en månad utan nån vidare shopping. Hittade ett par lårhöga fejkskinnsstövlar.. Wiee! har letat efter sånna länge. Ingen klack på dom så dom känns liksom mer vardagliga! Sen går dom ju att vika ner så dom bli knähöga bara, antaligen så ja kommer ha dom mest men ändå kul att man kan variera lite:)
De e väl ungefär de ja hunnit med idag. Är hur trött som helst nu så borde nana nu. Ska antagligen upp tidigt imon å följa med mor å kolla på Jennies nya häst. Får se lite hur jag gör. För ska kanske hitta på något med Emy imon men vet inte vilken tid. Jaja, de får vi se imon.

Har btw fått en vagel i ögat!! Eller den är påväg. Usch vad ont det gör... Rött å snyggt e de också.
Svar på lenas lilla kommentar: Jag kommer uppåt på måndag antagligen. Så då ser jag fram emot att få träffa er:)
2009-09-09
 12:36:33

Idag ska jag

inte göra nånting vettigt. Eller de beror la på hur man ser de.
Jag har tänkt mig en ta-hand-om-mig-själv-dag. Jacuzzi, fotbad, nagelfix, hårinpackning och bastu står på schemat. Men först måste jag ut å hämta ved för den va slut härinne. Annars blir det inget varmvatten..
Så nu ska jag bannemig bli fräsch å snygg. Haha. Kanske skulle ta mig några minuter i solariumet efter att man peelat huden också...? :)

2009-09-08
 20:54:08

Småland

Det tog mig en bussresa, tre tågbyten och 30 timmar. Sen var jag tillbaka i Småland! Var en riktigt dryg resa men de gick ju okej ändå. Förutom att sj skapade massa förseningar som vanligt så hela resan tog mig två timmar längre än väntat.. INTE KUUUL.
Har fått flytta in i stallet nu. Haha de låter kankse inte så bra men saken är att de är som en liten lägenhet där ute nu. Sovrum, hall, vardagsrum å kök:) Hehe.. Jätte mysigt är de faktist där nu.. Ända minuset är ju att internetet inte räcker dit ut men datorn går ju som tur är att flytta på;)

I morse gick jag upp klockan sju. tiiiidigt. Skulle vara med bilen i smålandstenar klockan åtta.. Så vid tjugo i sätter jag mig i bilen å vrider på nyckeln. Den startar ju såklart inte.. Cylindrarna har fastnat, visst ett vanligt fel på 850. De är dock bara att sitta å gasa å ha nyckeln i startläget så brukar den starta efter ett tag. Men batteriet var ju dåligt i bilen efter att den stått i drygt en månad så mamma fick komma ut så ja kunde ta ström från hennes bil. Då var den snart igång igen.. det besynnerliga med dena historien är dock att bilen bara har gjort så här en gång tidigare! Dagen innan ja skulle iväg till Hemsedal förra året.. Mycket konstigt att den alltid ska börja krångla när ja allra minst vill det. NU har jag ivartfall fått lagat mina 2:or på bilen. 2400 kr fattigare blev jag dock, men vad ska man göra..?

När jag kom tillbaka från sstenar var det direkt in i arbetskläderna och börja måla på huset.. Jag sa i nått svagt tillfälle att ja inte var så höjdrädd så jag fick äran att måla längst upp.. USch, de var högt, och vingligt!! Men de gick ju bra å nu är husgaveln fin:) De har sprungit förbi massa älgar på åkern när vi har hållit på därute också. De va lite kul tyckte jag. Lite tråkigt att dom är så rädda å va så långt bort bara.

Ne detta blev ett långt inlägg men så blir de ju när jag är dålig på att uppdatera. Nu blir det en dusch å lite efterlängtat tevetittande:)
Haade











2009-09-04
 16:09:42

Ännu en fredag

Ja detta skulle egentligen varit min sista arbetsdag, men det blir att jag jobbar imon också. Mitt tåg går ju ändå inte förens på söndag.. Så sjukt dyrt att åka tåg. Eller ja nu va det de iaf. Fick betala nästan de dubbla för min biljett nu på vägen hem.. Hm inte kul.
Förresten så bor jag i ett av rummen här på jobbet nu. Igår tio minuter innan jag slutade fick jag reda på att jag behövde flytta ut ur mitt dåvarande rum innan kvällen. Så jag fick åka hem å slänga ner alla mina saker å åka hit. Fick låna en fin v50 när ja skulle köra mina väskor, den va så skön å köra!! Jag vill också ha en sån fiin bil.. Känns faktist hur bra som helst att få bo här dom sista nätterna, de är ju ett ordentligt städat å fint rum ja har. Och sen har jag TV!! Värsta lyxen när man inte sett på teve sen i juli nångång:D Haha. 
Men nu har jag otroligt tråkigt, inte ett skit att göra på jobbet. De va fint väder innan så hade tänkt gått ut å satt mig å solat lite, men såklart försvann solen när det hade lugnat sig här.. Typiskt. Ska nog låna tvättmaskinerna här å tvätta upp alla mina kläder, skönt att ha de gjort så man inte behöver ställa sig med det de första man gör när man kommer hem till småland igen.
Patrik ringde mig innan å sa att han hade kollat upp priserna på att laga min bil å de verkar inte bli så himla dyrt.. Runt 2000 å då behöver jag inte ombesiktiga den för det kunde visst dom göra på verkstaden. Så jag ska lämna in den på tisdag. Skönt att få de gjort så fort.. Känner ju mig totalt handikappad utan bil...

2009-09-02
 16:35:44

Helt sjukt!

Tjejen är 6 år gammal!!!!

2009-09-01
 23:57:03

Ensamt

Idag åkte Caisa å Olle härifrån.. Så nu har jag verkligen inget annat att göra än att jobba.. Jo de blir ju en del promenader i byn osv men har liksom sett allt av Svolvaer nu känns de som. Nu längtar jag faktist mest hem till systrarna Gustavsson! Ska bli så skönt att komma till Alingsås å bara vara.. Känner en sorts längtan till Alingsås som jag aldrig känt innan! :) Så mina planer på att flytta dit till våren håller i sig...

Föressten så kom jag med förslaget till Malin innan att hon skulle komma upp till Hemsedal i vinter å göra en säsong med mig. Å detta verkade hon inte helt främmande för, så nu har hon suttit å skrivit ansökningar hela kvällen:D Tänk vad kul om hon skulle få jobb däruppe! Wieee:D

De är nu 3 jobbdagar kvar för mig å planerar att åka hem på söndag, så då är jag isf hemma i småland på måndag eftermiddag..  Då blir det fix med bilen så den är körduglig igen. Hoppas på att det går fort. För har ju ingenstans att sova i Småland nu längre. Vill dock hinna träffa Linnea innan jag åker till Alingsås..

Å på måndag får jag även min efterlängtade lön! Åh ska bli skönt att börja kunna leva lite igen, den här månaden har varit sjukt jobbig. Men men vi får väl se hur länge pengarna räcker. Är inge vidare på att hålla i slantarna men nu vet jag ju med mig att jag antagligen inte kommer att få nått nytt jobb innan hemse så då har jag inget annat val än att spara.... Blä.