2009-07-31
 01:47:06

Dag

Ännu en dag i ett härligt Svolvaer. De har varit hur fint väder som helst här. 20 grader å vindstilla. Hur har de varit hemåt?
Jobbade bara 2 timmar idag med att vaska. Så efter de gick ja en runda förbi kajen å sen till bacalao å tog en kaffe. Men tröttnade snabbt på att sitta där, alla andra jobbade ju så ingen som hann prata med mig särskilt mycket, så jag gick vidare neråt köpcentret å träffade på Olle som var hurtig å sprang innan jobb. Måste också börja röra på mig lite mer, så ska iaf börja gå lite mer, eller de kommer jag ju börja göra i vilket fall eftersom ja inte har nån bil häruppe. Men men vi får väl se om de kan göra nån skillnad.. Man blir ju piggare i vilket fall av att gå till jobbet å inte åka bil.
               Tog de ganska lungt på eftermiddagen fram till att Caisa slutade jobbet, då blev de tillbax till Bacalao å äta en liten bit mat. Vi satt även å kollade in lägenheter i Stavanger. Har ju planer på att flytta dit efter detta. En vän till oss hade visst hittat en stort hus vi kunde dela på isf. Får väl se om man hittar något jobb där eller ej. Men de e ju ett tag kvar å jag har de ganska bra just nu så ja överlåter letandet till dom andra.
Efter hänget på resturangen gick vi hem till Caisa å kollade på 7 pounds. Ingen av oss hade sett den innan. Usch vad vi grät. Satt där å snöt oss å hulkade dom sista 20 miuterna av filmen.. Men den va verkligen bra!


 Vi väntar på mat.
Hon blir nog sur om hon ser att ja lagt ut denna. Men men:)

´
Den stora båten som ligger längst bak är Hurtigruten. Känd båt som åker intill hela kusten från Bergen(?) till Lofoten.


Emmelie

Nej Böööphen du får inte flytta :(

Du e borta tillräckligt mkt ju.



PUBLICERAT: 2009-07-31, 07:05:27 | URL: http://emmgus.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?


« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: