2010-02-06
 00:00:16

Bilbana!

Idag kom Jonte hit med en bilbana! Haha. Ja barnehage var det som sagt. Blev dock en kortvarig lycka, någon sladd glappade så precis när vi började komma in i körningen slutade den att fungera. Men, vem om inte Rebecka leker elektriker å fixar den tills lut ändå!?! Hahah.





Mamma och örjan var här å hälsade på innan å kollade in hur jag bor. Dom tyckte de va fint. De gör ju jag med, eller ja de brukar va fint. Nu är de kanske lite väl stökigt här men ja. Blir lätt så i ett sesongsboende;)

De började föressten en ny tjej på jobbet idag. Hon verkar jätteduktig, ja inte så konstigt kanske, hon är väl den som har mest erfarenhet av butikjobb av alla oss som jobbar där. Men i vilketfall som helst så va det kul att äntligen få nån på jobb som verkligen är framåt och GÖR nånting. Vi tjejer har varit så sjukt trötta på vissa i butiken ett tag nu.. Så nu hoppas jag på lite bättring:)

Åh, nu blev jag helt plötsligt sjukt besviken på en människa... Varför ska hon alltid strula till det så för? Fattar verkligen inte. Jaja..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?


« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: