2010-07-16
 11:57:12

Förlåt!!!!

Jag har inte haft varken tid eller lust att skriva nått här.
Ransäter var alldeles för bra för att kunna beskriva med ord och veckan nu efteråt har varit densamma..

Men jag ger det ett försök.

Måndag 5/7
: Vi beger oss upp till älskade Ransäter med fullastad bil och husvagn. Härligt att få bo i husvagn för engångs skull! Humöret är på topp och vi är förväntansfulla till tusen.
Vi kommer fram packar upp och njuuuuter av att va tillbaks vid älven. Några öl. Skål.

Tisdag 6/7: Sover ut, vaknar av solen som lyser rätt in i vagnen. Hoppar i klarälven och får ett raskt uppvaknande.
Kollar in Munkfors, åker upp å ser på kön och är glada att vi inte behövde stå i den. Solar, badar, dricker öl. Lina kommer upp på kvällen. Jag, Lina, Malin och Johnny har väldens fest i Mercan. Skål.

Onsdag 7/7: Vaknar åter igen av solen. Badar och solar. Härligt! Korkar upp, smakar på kanelbrännvin, gör oss redo för första kvällen på mogendansbanan. Fulla och glada med mycket spring i benen. Provar på öltältet, ölen smakade bra och satt där den skulle. Vidare på årets roligaste efterfest. Somna vid 5(?).

Torsdag 8/7: Första morgondansen, vaknar 20 min innan den börjar. Oj. Inser att det inte är nån ide att bli bakfull när man dansar så tar oss en fin återställare. Stressar som en idiot, men rutinerad som man är så hinner vi (nästan) i tid. Dansen var lika kul som vanligt. Dock var jag lite yrare än vanligt;)
Kvällen fortsätter i samma takt. Bonnrock, öltält, dans, efterfest.

Fredag 9/7: Bakfull som ett svin. Resorb var min bästa vän under helgen. Dansen var ännu roligare när man va nykter. Dagen såg ungefär likadan ut som torsdagen. Lite mer dans på kvällen och många uppträdanden att se men ungefär lika mycket alkohol. En bra efterfest även denna kväll.

Lördag 10/7: Sista dagen.. Ångesten över att slutet närmade sig kröp på en. Men vi skulle fasen ha en underbar sista dag. Östen med resten, Gundegabaletten, Anders Larsson. Ja massa bra saker att kolla på. En gooood middag, upp till logarna (nykter) och dansa skiten ur gamlingarna! En riktigt bra sista kväll helt enkelt. I säng tidigt kom vi också.

Söndag 11/7: Sista morgondasen! Alla var där. Skön stämning. Vi lärde ljudkillarna dansa på lördagskvällen så vi drog upp dom på dansgolvet vid första tillfälle. Sen blev det sorglig stämning och alla skulle säga hejdå. Usch.

Ja så såg min Ransätervecka ut för denna gång. Åh. Så uuuuunderbart härligt.

Veckan som har varit nu då?
Jo samma takt fast utan alkohol. Liseberg-Tisdag, Blåbärskullen- Onsdag, Hästabacken- Torsdag.
KUL!






KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?


« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: